June 28, 2020

МИЦКОСКИ: НА 15 ЈУЛИ ГРАЃАНИТЕ ГЛАСНО ЌЕ ГОВОРАТ ЗАД ПАРАВАНОТ

Foto

МИЦКОСКИ: НА 15 ЈУЛИ ГРАЃАНИТЕ ГЛАСНО ЌЕ ГОВОРАТ ЗАД ПАРАВАНОТ

Луѓето сведочат за порази и неправди кои ги има ширум цела држава, луѓето сведочат за неисполнетите ветувања и неиспорачани очекувања, изјави лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски од Битола.

Share this:

About admin

admin

  • Website
  • Email

Add Comment

Skip to toolbar