July 10, 2020

Заев: Шиптарите пет банки не вредат на пазарот на гласови

Уште едно од лажните ветувања на Заев, но и потценувачкиот однос.

Вреди да се погледне видеото.

Share this:

About admin

admin

  • Website
  • Email

Add Comment

Skip to toolbar