September 2, 2020

Средношколци го славеле први септември со журка

Инаку, дел од средношколците вчера беа прилично гласни во своите барања и порачаа дека се против онлајн настава.

Share this:

About admin

admin

  • Website
  • Email

Add Comment

Skip to toolbar