February 3, 2021

Тоа што за другите е губре за нас е прифатливо?

ШВЕДСКА НЕМА ДА ЈА ПРЕПОРАЧА АСТРАЗЕНЕКА ВАКЦИНАТА ЗА 65+ ДЕМОГРАФИЈАТА

Share this:

About admin

admin

  • Website
  • Email

Add Comment

Skip to toolbar