September 26, 2021

Фалсификувани евра пуштени во оптек во спортски обложувалници

Во три спортски обложувалници во Струга биле пуштени во оптек фалсификувани евра.

Според пријавата во полиција, во трите обложувалници во периодот од 21.00 до 21.30 часот влегле по три лица и од вработени размениле фалсификувани банкноти од по 100 евра.

Банкнотите биле подигнати за понатамошна постапка. Се преземаат мерки за расчистување на случаите.

Share this:

About admin

admin

  • Website
  • Email

Add Comment

Skip to toolbar