May 27, 2020

Драган Ковачки: Тој што превзема активности против својот народ, повеќе не е дел од тој народ. Драган Ковачки: Тој што превзема активности против својот народ, повеќе не е дел од тој народ. | opserver.mk

Колку и да не ти е убаво во сопствената држава, никогаш, ама никогаш на туѓинец не му зборувај лоши работи за својот народ и за својата држава, затоа што со тоа се потценуваш самиот себе, а не’ потценуваш и сите нас. Тој што превзема активности против својот народ, повеќе не е дел од тој народ.

Колку и да не ти е убаво во сопствената држава, никогаш, ама никогаш на туѓинец не му зборувај лоши работи за својот народ и за својата држава, затоа што со тоа се потценуваш самиот себе, а не’ потценуваш и сите нас.

Тој што превзема активности против својот народ, повеќе не е дел од тој народ.

Зоран Заев и неговата предавничка и криманална банда
YOUTUBE.COM
Share this:

About admin

admin

  • Website
  • Email

Add Comment

Skip to toolbar