April 26, 2021

Комисијата предлага за Велигден пократок полициски час, а угостителите ќе служат гости само на летните тераси

Пократок полициски час кој ќе почнува од 21 часот, наместо како досега од 20 часот, и отворање на летните тераси на угостителските објекти, е неофицијало предлогот на Комисијата за заразни болести утврден на денешниот состанок, брифираат извори од Комисијата за Слободен печат. Ваквиот предлог ќе се најде и на владина седница.

Полицискиот час ќе трае од 21 часот до 5 часот наутро, а рестораните ќе служат гости, но само на отворено.

Share this:

About admin

admin

  • Website
  • Email

Add Comment

Skip to toolbar