About admin

admin

 • Website
 • Email

All posts by admin

 • May 25, 2022

  Интервју :Јове

    1.Битолскиот  универзитетот „Св. Климент Охридски“ ја почна постапка за избор на нов ректор

  Read More
 • May 25, 2022

  С. Македонија

  Во рамки на работната посета во Брисел, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо

  Read More
 • May 25, 2022

  Што го

  Собраниски извори за Фокус ги откриваат пропустите на службите што ја предизвикале нервозната реакција

  Read More
 • May 25, 2022

  Османи: Нема

  Грција даде целосна поддшка за влез на Македонија во Европската Унија. Преговорите да започнат

  Read More
 • May 25, 2022

  Која е

  Сипаниците не наликуваат на КОВИД, а меѓу многуте разлики, за среќа на светот исцрпен

  Read More
 • May 11, 2022

  Црквата од

  Црквата од Охрид: Македонската православна  црква не смее да го користи името „Македонија“ или

  Read More
 • May 11, 2022

  БИСЛИМОВСКИ: Барања

  Во овој момент нема поднесено барања за поскапување на струјата, операторите треба да ги

  Read More
 • May 11, 2022

  ОД СТАРТОТ

    Неколку месеци наназад се намалуваат девизните резерви на земјава. Податоците на Народна банка

  Read More
 • May 11, 2022

  Во Собранието

    Собранието денеска во 12 часот треба да ја почне расправата по новата 71

  Read More
 • May 11, 2022

  Виена очекува

  Александар Шаленберг/ Фото: МИА Австрија со силна поддршка за што побрзо отворање на преговорите со Северна Македонија и

  Read More
Page 3 of 232
Skip to toolbar