Видео

  • June 9, 2021

    (ВИДЕО) Еве

    Попладнево најголемата опозициска партија, ВМРО-ДПМНЕ организираше протести со блокади на повеќе раскрсници ширум Скопје со цел да македонската јавност да ја дознае вистината за преговорите со Бугарија и како што вели лидерот на партијата, Христијан Мицкоски за новото национално предавство кое го подготвува 3aeв. Протестите покрај во Скопје се одвиваа

  • June 8, 2021

    (Видео) Дpaма

    Сериозен вербален инцидент денеска во Собранието на Македонија. “ВМРО – ДПМНЕ не му дозволуваше на Костадин Костадинов, по наредба на Зоран Заев шверцерски и незаконски да си ја предложи партиската другарка Цветанка Иванова за Уставен судија. Понатаму Костадин може да кажува што сака, но ние со сите сили ќе се

Skip to toolbar