• „Газпром“ најавува огромно зголемување на цената на гасот во Европа

    August 16, 2022
  • Повисоки даноци за отплата на долг од 2 милијарди евра

    August 16, 2022
  • ЗОШТО ЦЕНТРАЛНИТЕ БАНКИ ГИ ЗГОЛЕМУВААТ КАМАТНИТЕ СТАПКИ ЗА ДА ЈА СПРЕЧАТ ИНФЛАЦИЈАТА?

    August 16, 2022

ИЗДВОЕНИ СОДРЖИНИ

Локално

June 1, 2022

Обвинителството заинтересирано…

Обвинителството се заинтересирале за случајот во битолскиот универзитет Свети Климент Охридски каде ректорот, проректорот и декани земале огромни…

МАКЕДОНИЈА

August 16, 2022

Повисоки даноци за отплата…

    Само наредната година за враќање доспеваат кредити од една милијарда евра плус 150 милиони евра камати. Долговите…

August 16, 2022

Кочанските оризопроизводители…

очанските оризопроизводители излегоа на протести, во селото Облешево го блокираат патот Штип-Кочани. Сметаат дека откупната цена и на белиот ориз и…

August 16, 2022

Единствена Македонија:…

„Вчера започна подарувањето на македонската историја на Бугарија со т.н. препораки на мешовитата македонско-бугарска комисија за историски прашања…

August 9, 2022

ВМРО-ДПМНЕ: Костадиновска…

Скандалозната изјава на министерката за култура Костадиновска Стојчевска е најава за орвеловиот свет на цензура и ограничување на уметничкото творештво…

August 5, 2022

Ивор Мицковски: Некои министри…

Ова е официјалната биографија на Министерката за култура пред да стане пратеник и министер, пишува Ивор Мицковски. Бисера Костадиновска Стојчевска…

August 5, 2022

Божиновски: Со оваа ненародна…

,,Застој, бавна динамика и зголемени трошоци за инфраструктурните проекти” е заклучокот од Извештајот на Државниот завод за ревизија на успешност на…

СВЕТ

РАДИО ОРБИС:
+17
°
C
H: +17°
L: +16°
Bitola
Sunday, 10 May
See 7-Day Forecast
Mon Tue Wed Thu Fri Sat
+26° +24° +26° +30° +30° +30°
+12° +13° +11° +15° +15° +18°

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

АНКЕТИ

Дали Битола заслужува подобро ?

View Results

Loading ... Loading ...
Skip to toolbar